SvettChiiili och hoooockers

Hejhej, jag lever. Fast nästan inte.
Jobbet rullar på, gör mackor två timmar innan öppning, svettas resterade 5 timmar av arbetsdagen.Efter en hård ,svettig dag på jobbet så drar jag ner till Manhems och chillar en timma eller två så kom gärna förbi där kring fyra-fem och prata med en liten flottråtta som jag!
Har Fått många komplimanger som "En sådan vacker ung dam.."av PRO + men alla komplimanger räknas, raggar dock inte på såå gammalt folk ska ni veta.
Har ett prima liv på jobbet helt enkelt och på fritiden gör jag allt annat än sitter vid datorn, därav uppdateringen.
Har hunnit varit på stackis för årets första räckmacka, umgåtts med min syster med vänner och lirat basket, sett fotboll i ostvik, tränat sista tränignen innnan uppehållet osv. Nu är det dags för sängen så jag orkar morgondagen, stannar i stan efter jobbet och hänger på OliviaÅ så förvänta er ingen uppdatering!!

 


Järngänget

Idag är det midsommar, ska dra till Min vän Ollans stuga och ha det gött med mina brudar!
Blir riktigt grymt, grill, brudar och gott! Dagen/kvällen/natten är dömd att lyckas.
Nu ska jag packa lite nödvändigheter, ses imorgon!


snabb uppdatering om veckans bravader

Veckan har varit helt kalas, grymt läge på läggan och härligt folk på jobbet!
Kom och fika på Kyrkholmen tack! öppet mellan 11.0020.00
Många undrar om inte jag och Rebban kommer att bli less på varandra när vi bor tillsammans, svar: Nej
Inte många timmar jag har träffat den flickan i veckan, har sovit med henne i princip. Dessutom blir vi aldrig less på  varandra... haha

Igår fick jag äntligen börja köra lagligt så tog en tur till solbacken med Rebban och köpte en melon sen blev det cruising genom hela stan och söder. Drog till R och tänkte mysa till Ebba och Didrik men somnade istället och vaknade efter två timmar och fick köra hem i spöregn.



Det här är vad vi har levt på i veckan..

Om jag lyssnar och du pratar

Har skrapat och skrapat heeeela dagen , äntligen är det färdigt! Målningen som är det roligaste får såklart pappa göra, ska också skaffa barn som får göra slavjobbet åt en ..
Städat har jag gjort också, nu kan man vistas i mitt rum utan att ha ett husdjur med sig när man går ut.så illa var det.Ska packa nu , jag och Rebbsan flytta nu ikväll in till storschtaan . Det här kommer bli kanoners!
Att det ska vara dåligt väder hela veckan känns suveränt bra, då kan man jobba och vara glad.


Tänk er fyra av oss, hade ju varit helt underbart

Pillewinken hälsar med sitt lyse

Har varit på konsum och köpt gosakerN, fixar lite filmer blir sådan dära med killar utan tröja som slåss.
Blir bara bra det! behöver fylla på (ögon)godisförrådet.
HEJ DÅ ALLA SÖTA BLOGGLÄSARE

Vi ba bju


En häst fest

Fina underbara lördag, har läst ur teoriboken hela långa daaagen så om jag inte klarar det där provet så blir jag banne mig förvånad. Boken är skriven för idiotas "Kommer en mötande bil, kör på höger sida" Nämen mycket fint upplägg, tack du som skrev boken. Verkligen.

Sitter här med Rebbsen och chillar, blir nog en lugn kväll ikväll. Har varit med i en tävling, tror jag har bra chans till vinst! (med lite hjälp av Rebbster)


naturgodis, wasa knäckebröd och risifrutti

Dagen har erbjudit väggskrap och moppekurs, halvsov på kursen men det gick fint.
Chillade med Rebbs i lägenheten ett tag sen drog vi hem till Rebbster ,sov lite där också,så myys.
Har ju inte visat hojjen, värsta vrålåket! 50-60 knyck, kalasbra!

Rebbans bild


Lena Lena och halta Lotta

Forsränningen var en upplevelse, att falla ur båten var omöjligt för mig men att falla i båten höll jag på att göra hela tiden.
Uppe på land såg det ut som om jag hade gjort i brallan men när vi var ute i forsen så kom lugnet inom mig, var inte alls hemskt. Hade förväntat mig 10 m höga vågor och ett rent helvete där ute. Skulle lätt ha gjort det en gång till. Resten av kvällen var riktigt mysig, själv däckade jag medan dom andra spelade kort efter det var det nattamat och kramring kvar. Hemma halv fem , kom i säng halv sex och idag mår jag bara prima!









"Försök se glad ut i alla fall..."

Skolavslutningen del numero DOS


Drog vidare till Tatung och käka

Rebbsan fick förlja med


-Se söt ut och ha fingret sådär i munnen mamma

" såhär ser jag ut när jag är mätt. Det är inte mat jag har på munnen, kameran som hade konstig blixt"

Brummade hem och tryckte jordgubbar innan färden till Vindelälven

Sista visan

Sista dagen med klassen, helt otroligt, fyra år med denna underbara klass!
Kan inte förstå det!
Amanda och jag har gått tillsammans från dagis till nian, ännu mer helt jävla otroligt, men nu skiljs vi åt och går helt olika vägar. Tur vi ska gå samma skola i alla fall, kommer känna mig helt borta annars... hehe


bästa kören

Lyckan att få betygen..

Rebbplutten kom<3

9C

Järngänget

En  typisk Fells och Bells-bild


Ni får mer bilder sen  nu drar jag till EKORRRSEEELET eller vafan, ska forsränna med resterande nior på ursV-skolan. HADE GÖTT!

"Din rooos är i mitt mooos"

Dagen började kanooon, försov mig och kom 10 min sen. Men hade jag inte kommit sent sista dagen hade det väl inte riktigt varit sig likt? hah nää SÅ ofta kommer jag inte sent, bara precis när vi börjar..
Foten är fortfarande svullen så jag gick omkring som halta Lotta hela dagen, kan ju inte påstå att jag var osynlig precis. Utsatt på släptåget fick jag bli också men det är helt OK när heeeela skolan sitter och kollar på, höhööhöhöh skämt å sido. Brännbollen vann vi nior mot lärarna (trots att inte jag spelade, hur nu det kunde gå?) en festis och en glassbåt fick vi förtära inna dagen var slut. Hade jag varit en känslosam människa så hade jag gråtit en skvätt för att det var sista dagen på Ursviksskolan, men nu är ju inte jag det.

+ med dagen :Fick en ros, ett brev och ett halssmycke med ett peacemärke på för att är jag världens bästa going.
Men det visste jag redan så behövde inte alla de där grejerna , bara bonus.

- med dagen : Min vänstra fot har en fet bula som är lite brun?? inte blå utan brun?? ska ha högklackat imorgon sedan gå 1,5km till kyrkan och hur fan ska jag klara det när jag idag haltade som en liten Quasimodo hela dagen..
Får bita ihop rejält.


detta är pasé, sista måltiden

Ge mig lite mer

Förlåt mina vänner för den "usla uppdateringen" . Har ett liv.
Kom hem från övningen i kyrkan där kring halv fyra och hade panik för att inte jag hade högklackade dojjs till skolavslutningen så gav till order att fara och köpa det NU, tur man har en snäll mamma. (Låter som om jag är väldigt bortskämd men jag ska betala skorna själv)
När jag kom hem gladast i världen för att skorna var kalasNICE + att det tydligen var halva priset woopwoop så står pappa på lastbilen och "behöver hjälp". VAD TROR NI STÅR DÄR DÅ?! jodu min el mopé, har varit och brummat lite ikväll ute i kylan. Kör inte i shorts när det är 7 grader ute.

Nu ska jag testa klänningarna och betsämma mig för vilken jag ska ha imorgon, beslutsångesten är större än någonsin. och jag har alltid beslutsångest, för allt. ska jag käka korv eller kött??? livet är hårt..


Pussy

Hallelujah

el mopécurzo gick fint, jag var försenade men fick ändå stå och frysa i 20 min för gubben var ju försenad han med. Inte nog med det, det var något tard som gick på fel kurs också så då skulle snubben fixa och dona med det så kursen startade ändå inte förän 18.40. MEN DET VAR HELT OKEJ.
Drog och hämtade en mycket efterlängtad beställning , alla våra fotbollskläder har änteeeliiigen kommit. Att tröjan är så snygg så jag skulle kunna ha den på skolavslutningen är ju ett fett +.

Drog på konsum för att köpa körv, frukt och müsli till mig men lurade farsan att köpa Tresor (godisflingor) till mig också. Fett gott , sitter och trycker nu. GÖTT.


Snubblar in på klubben och vi gör det med stil

Räknar ner nu, två dagar kvar och jag taggar jävel!
Idag har jag sjungit hela förmiddagen , vi kommer vara grymma i kyrkan kan jag säga er.
Städade skåpet sen var dagen slut.

Ikväll är det moppekurs som gäller, faan vad Okul det kändes.
Varför jag som 16 åring ska på moppedkurs kan man ju fråga sig?
Svaret är enkelt: Jag var dum i huvudet som 15 åring.
Hade varit mer gött att ha körkort och glida i en bil i sommar men eftersom jag är född 2 år för sent så går ju inte det. Alla tror ju ändå att jag är "minst 93a" så borde ju kunna konvertera mig till 93a eller så då, hade varit gött om det gick...



Fight for this girl

Idag är jag liiiiiite mystisk, så ni får bara se facelooken för "Dagen med stort D".
Slutar ju faktiskt den obligatoriska skolan och får visa vafan jag går för!

Morgonen lär väl börja såhär^                               och sluta såhär^

Näe jag är faktiskt en hård brud, ingen jävla flännis.


Är inte så hemsk som jag ser ut

Nu här lite på kvällskvisten fick jag för mig att kolla frisyr till onsdag.
Har ännu inte bestämt mig för vilken klänning heller, kanske ska fråga er?
Nää, ingen skulle ändå våga kommentera. fegisar


Bölden blir ondare och ondare

Förstår inte riktigt, när jag uppdaterar 1 inlägg/dag får jag läsare. Uppdaterar jag 5 inlägg/dag läser ingen jävel.
Komplicerat det där.
Ikväll blir en lugn kväll, lyder min mors order att "ta det lugnt någon gång". Första stoppet är framför TVn med självaste mamma och pappa, länge sedan man hängde med dom. Hoppas det uppskattas!
"Flyttar" ju nästa söndag så måste ju umgås lite med morsfars. Gött.

längtar såå efter skolan

tvåan är min personliga favvo, misstolkning sker på egen risk

Massa skor i hela hallen, folk vid fläkten som röker

Blev inget glidande i älven, jag och Rebban gasade till konsum och köpte gott istället.
Satt på henne Balle och försökte tjocka oss men på 10 min (kollade klockan) så var vi redan illamående, vi hade det mysigt ändå. Snacket var Planer för sommaren och vanligt hederligt tjejsnack!

Gameday idag, sprang som aldrig förr men ändå ingen utdelning.Fast jo, en fet böld på foten. Kände mig som en mittfältare på backen. Aah men så är det , förstå vad jag menar om du vill.


I just came to say hello

Gårkvällen var så trevlig som den kunde bli, trevligt folk och trevligt ...ja trevligt.
Dagen i all ära bjöd på en lång välbehövlig sovmorgon när kvällen blev lika lång som andra världskriget.
Dagen bjöd på stek idag också, som vanligt, steka har blivit lite av ett intresse för mig känner jag.

Ikväll blir det andra bullar, jag och Rebben tar gummibåten till stan och glider hem till urs. Gött.


Vilka skönheter

De ba steeek

Idag har varit en helt jävla ANTI-dag, skolan är pest och pina. Så jävla ovärt.
Idag har ja varit så anti man kan bli.
Stekte hos Rebbsan efter min mycket ovärda skoldag och nu gör jag mig fräsch inför kvällen. DEN BLIR DÅ BRA I ALLA FALL!!!!!

När pappsen kommer hem från jobbet , går till kylen och öppnar en kall för att sedan på ut på altanen då vet man att det är fredag !


Hey sexy boooy

Idag är det bara typ... såhär 23 grader i skuggan, fryser lite.
Började klockan 9.25, tråkigt besked om betyg men vafan. Nog fan lever jag ändå!Inte precis sju sorger och 8 bedrövelser
Slutade klockan två, på dessa 4h och 40 min har inte jag gjort ett skit. Ritade lite, pratade mycket, väntade mycket, kollade på videos. Hej hej sommarlov, kan du inte komma idag?

Nu ska jag ut och bränna fläsk, fan vad gött!!

Av någon outgrundlig anledning så går det inte att lägga upp musik, jag som hade tryck in Veronica-sju sroger  så jävla bra här i texten...




Sverige är det nya Turkland

Har varit så upptagen nu dom två senaste dagarna, eller jag har då inte suttit vid några teknikmaskiner.
Dagen i ära så har jag inte varit i skolan, pumpade cykel till boda borg. Att det var varmt gjorde inget för cyklade förbi hela SAIK när de var ute på en löprunda....nice
Go mat fick vi och sedan drog jag ner till skellefteå stad för ett litet ärende, hann förbi älven och hälsa på några goa brudar också.

Match ikväll på årets varmaste dag hittills ,minst 30 grader i skuggan, gick riktigt pissigt.Vi hade helt klart första halvlek men bollen studsade INTE vår väg och andra har jag inte en aning om för själv fick jag solsting eller vafan och satt på sidan av plan och var yr och mådde illa.GROTTA. Mår betydligt bättre nu, har druckit resorb och chillat nu ska jag bara tagga morgondagen.
Skulle mer än gärna skolka imorgon, gör inte ett jävla skit på skolan.


Trots det otroligt härliga vädret i skellefteå så är jag sugen på en resa, vore gött.

Ett sånt där "idag har jag" med inslag av Felicia

HEMSKT MYCKET HEJ
Har hängt vid älven hela jävla dan, skönt.
Mina brända lår blev liiiite mer brända likaså magen, grotta.
Blev en sallad från ICA som förtärades ...vid älven sedan tog vi våra lysande rövar till scandic för att glutta på alla fina på balen. Efter det så tog jag gamla Bettan och cyklade hem till UrsV igen.
Fötterna är helt döda och blåsorna blir bara fler, looove it.
Har aggerat frissa åt Rebecka ikväll, klippningen gick prima! slingningen får ni fråga Rebban om...

GOD NATT


Dom här skönheterna har gjort mitt liv till ett helvete♥

Kasta huvudet på en tallrik för dig

Kom på för sisådär en kvart sedan att jag hade min vän Rebbsons busskort i väskan, gick och mötte henne i lekparken och visade stjärten (lämnade även tillbaka busskortet). Det jag fick var ett stort skratt och, "SKA DU VERKLIGEN HA SHORTS IMORGON?! HAHAHA" Får se om jag lämnar shortsen hemma och kör på långbralls istället...

Nu blir det sängen, ska upp tidigt imorgon till tandläkaren på min sovmorgon. TACK TANDLÄKARE!!
Ska enbart aggera fotomodell så fett ovärt.

Jag kommer med solsken till dig


Vädret i Skellefteå verkar bli ganska så nice, jävligt nice.
Att det ska regna på skolavslutningen nästa vecka skiter vi i.


TjenaTjena årets solbränna

Vill först bara säga tack till Emma, Stefefan(Emma) och Kurt(Emma) för att ni gillar det jag skriver. Tack!
Då vet jag att jag har tre(en läsare) som bryr sig, ni andra som inte vågar kommentera kan gå och lägga er.
Verkligen inte kul att skriva när man vet att 395280345 pers läser men inen kommentar får man.Snåla jävlar.

Nä nu ska jag och min danska flagg (min otroligt brända stjärt) ta och plugga lite religion, tack och hej!



Tummen upp för rödstjärten

Profeten Muhammed körde husvagn

Ikväll kommer besked om bloggen kvarstår eller ICKET.
Kan möjligtvis komma en sommarblogg senare, händelserik sommar kan jag säga.
Mer säger jag inte.

Sitter här alldeles glansig och luktar KOKOS, jävligt sexigt.
Har varit hos Rebecka och stekt hela långa dagen, pluggat religion också(måste ju verka som om jag gör något vettigt),
sån jävla sommar det har varit idag! 20 i skuggan och 30 i solen, inte ofta det händer så det ska man ta vara på!
Att man sedan ser ut att ha en vit bikini på sig när man är naken är ju helt klart bara ett +..

Ska på träning om en ½timma , tagga att svettas 98345 liter!!


Helgens bravader

I just Wannnaaa make you sweat

Sover i syrrans onepiece inatt, avis på mig skulle jag tro.
eller på piecen..


Heter det focksmullt eller smockfullt?

heeeej, överväger starkt om att lägga ner den här skiten.
Ingen komenterar men ni läser, faaan vad fegt.
Ingen uppdate på ett tag, har hänt mycket sedan dess.
 Skjorta kavaj och röda byxor, busstationen i Umeå, larm på stan , jaaa solen är rund.ord som förklarar min sista dag i norrlands huvudstad mycket väl godkänt.
Gårdagen var en lördag, OLWs fras "Är det fest eller?" byttes ut till "Vill du ha en skorpa?" jag danzade kuduro och chillade i min systers lägga. STÄDADE även min systers helveteslägenhet. TACK FÖR LÅNET!
Kort sammanfattning om mitt liv på "senaste" tiden. INTRESSANT.

Idag var det manhems häng med Rebbsan, somnade på bussen på vägen hem men here I am och lever loppan på peacestreet 15.Har värit med några väninnor också, mår som fan nu. Jag kan helt seriöst räkna mina sovtimmar under detta lov på två händer. Inte Okej, HEJ.


Mår som en jude på koncentrationsläger, inte så jävla kul kan jag säga. Skönhetssömnen är välkommen!


Det ekar över hela staden


NYVAKET här på Berghem,lite mer taggade på livet idag.
Ska börjar göra oss redo för ett stadsbesök nu, taggar med lite MUSSSIIIC.
Väderrapport: 20 GRADUS OCH SOOOOL


"Nää jag vet , jag pratar kinesiska"

Inte många knop gjorda idag alltså, drog in till stan en lillstund.
Drog en sundae på donken och har sedan hängt i Grubbe på grillparty.
GreatMate.
Rebbster duschar för tillfället, tur det för hon lukta lök.

Lite sne och taggad Bild

En bra start på dagen!


Prima skinka!

Jag struntar i allt, det är en ny dag sen

HOLA AMIGO DE BLOGGEN!
Är vakna nu, blev en sen kväll, eller ska kanske säga morgon.
Fast tog mig en P-Napp där kring tre någon gång så det har varit fullrulle anelbulle hela natten... eller så
Soffan blev min slutstation i alla fall, tror jag fick den bästa platsen. Fett skönaste soffan någonsin!

Nä nu blir det frulle, Rebbsan klagar över att det inte finns något socker så bäst att jag går och hjälper henne innan hon får spel och blir GODZILLAx5.


bästa sovställningen

Give me everything tonight

Matchen gick åt fanders, nä den gick rent åt helvete.
Svetten rann som amazonfloden men inte fan fick man någon belöning för det inte. Nää en boll rakt på bröstet som gjorde ont som "satan i gatan" var vad man fick. Bättre lycka nästa gång.

Tog bussen med Rebbsan till Umestan i alla fall, och här är vi och mysar och tjockar ossss.
Ha det så kul på restaurangen.



Taggen på bussen

GAMEDAY


Tummarna upp för  match!


Det är för oss solen går upp

Allt är packat och klart, sitter och myser i syrrans mysimys endel .Finns inget mysigare tror jag.
Taggar inför match och ska käka wienerbröd, bra mat !
Är liksom så jävla lycklig hela tiden , den känslan är så GÓ. Inget kan nog riktigt ta det ifrån mig, LYCKLIGA FELLAN!


Don't be afraid to lose control

LOOOOOOOOOOOV!
Fan vad gött med lov nu, gör ju ändå inget vettigt alls på lektionerna nuförtiden. Lika bra att ta sommarlov nu?
JA TACK.
Tanken var ju att jag och Rebbsan skulle ha farit till Karlstad detta lov, MEN vi skippade det och drar till Umestan istället . Vi får spara oss till nästa sommar, då blir det andra bullar i pizzaugnen.
Först tar vi matchen klockan halv sju på gunsen sen blir det att duscha snabbt som tusan efter för bussen går halv tio från schtaaan till UMEÅ, taggar bussresan feeeett. Ska inte sova..
Nu måste jag kolla läget på vädret i björkarnas stad och packa lite, HOJ!

Den här gången ska vi hålla oss till stan så vi slipper ta karta till hjälp..